Bozdağ'dan kurmaylarına şok uyarı!

  • Ana Sayfa
  • Bozdağ'dan kurmaylarına şok uyarı!
Bozdağ'dan kurmaylarına şok uyarı!
Hükümet ve yargı arasında başlayan tahliye krizinde taraflar kılıçlarını çekti. Son çarpıcı açıklama ise AK Partili Bozdağ'dan geldi.Abone ol

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, partililere yaptığı konuşmada ''Bundan sonra iftiralara hazır olun. Çok alengirli, allanmış pullanmış iftiralara hazır olun" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, ''AK Partili Yılların Değerlendirme Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, çıta aşağıdayken hizmet yapmanın kolay olduğunu belirterek, ''Çıtayı y Promosyon Kalem ükseltince, onu yukarda tutmak, üstüne koymak zor. Ama zoru başarmak da bizim işimiz. Biz bunun için varız'' diye konuştu.Bozdağ, Türkiye'de demokrasinin en önemli sorunlarından birisinin ''muhalefet sorunu'' olduğunu vurgulayarak, ''Bizde muhalefet yok. Resmi ağızla konuşan siyasi partiler var. Milletin ağzıyla konuşan, gözü milletin gözünde olan, eli milletin elinde olan, kulağı milletin kulağında olan bir muhalefet yok. Bizim muhalefetimiz geleceğin Türkiye'sini konuşmuyor. Umudu konuşmuyor, büyüyen Türkiye'yi konuşmuyor, 60'ları, 70'leri konuşuyor. 19. yüzyılın jargonuyla konuşuyor'' ifadelerini kullandı.

'BUNDAN SONRA İFTİRALARA HAZIR OLUN'

Seçimin yaklaştığını anımsatan Bozdağ, ''Bundan sonra iftiralara hazır olun. Çok alengirli, allanmış pullanmış iftiralara hazır olun. Bol bol iftira dinleyeceksiniz. Halbuki iktidara talip olanların, çamur atarak değil, ortaya proje koyarak, program koyarak, umudu büyüterek geleceğe talip olmaları lazım. Ama bizim ülkemizde böyle bir şey yok. Çünkü 1960'ların jargonuyla konuşan siyaset ancak kavga ve iftira üretiyor, kin ve nefret üretiyor, başka bir şey üretmiyor. Ama AK Parti hizmet üretecek, umudu büyütecek, geleceğin Türkiye'sini, 2023'ün Türkiye'sini biz konuşacağız. Onlar varsın iftiraları konuşsun'' diye konuştu.

AK Parti'den aykırı ses! AK Parti'den hangi isim Yargıtay'a destek verdi? Yargının iş yükü eleştirilerini haklı bulan bu isme partiden nasıl bir tepki gelecek?
İşte yanıtı...

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kategori : POLİTİKA