Komşudan İslama ağır hakaret!

  • Ana Sayfa
  • Komşudan İslama ağır hakaret!
Komşudan İslama ağır hakaret!
Türk-Yunan ilişkileri yeniden geriliyor. Yorgo Papandreu'nun tartışma yaratan sözlerinin ardından bir skandalda Yunan din adamından geldi. Abone ol

Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu'nun geçen cuma günü Türk askerinin Kıbrıs'ta işgalci olduğu yönündeki sözlerinin ardından komşudan şok bir iddia daha geldi.  Yunanistan hair transplant cost in turkey Pire Metropoliti Serafim, İslam dini, Hz. Muhammed, Kur'an-ı Kerim ve Müslümanlar hakkında iftira ve hakaretlerde bulundu.

İslam dinini "sözde din" olarak niteleyen fanatik Metropolit Serafim, "İslam'a inananların en belirgin özelliği, 'sözde peygamber'in 'sözde getirilerini (Kur'anı)' kabul etmeyenleri kesmek ve öldürmektir" iddiasında bulundu.

Avrupa'da son dönemde artan İslam dini karşıtları ile farklı din mensupları arasında kin ve nefret tohumları ekmek isteyenleri aratmayan açıklamalarda bulunan Serafim, Yunanistan'da Müslümanları istemediğini söyledi. Yunanistan Kilisesi'nde aşırılık yanlısı 'bir kısım' üst düzey din adamının İslam ve Müslümanlar ile ilgili nefret ve düşmanlıkları artarak devam ediyor. Önceki gün bir bildiri yayımlayan Pire Metropoliti Serafim, Mısır'da bir kilisede meydana gelen bombalı eylemler ile Atina'ya yapılması öngörülen camiyi bahane ederek İslam'a, Hz. Muhammed'e Kur'ana ve Müslümanlara olan nefretini kustu.



Kategori : GÜNCEL