Teknoloji tutkunlarına indirim müjdesi

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji tutkunlarına indirim müjdesi
Teknoloji tutkunlarına indirim müjdesi
Dev yazılım firmalarından Kaspersky Lab'ın Türkiye Distribütörü Helyum Bilişim'in yeni kampanyası kısa sürede başarıya ulaştı.Abone ol

Yazılım firması Kaspersky Lab'ın Türkiye Distribütörü Helyum Bilişim yeni bir kampanyaya imza attı. Mart sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile Kaspersky bireysel hair transplant turkey cost ürünler, anlaşmalı teknoloji mağazalarında yüzde 51 indirim ile satılacak.

Helyum Bilişim Mağaza Kanal Müdürü İsa Baltacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada kampanyanın sadece Best Buy, Bimeks, Darty, Elektro World, Gold, Media Markt ve Vatan teknoloji mağazalarında geçerli olduğunu vurguladı.

Baltacı, "Kampanya; Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky PURE ve Kaspersky Small Office Security ürünlerini kapsamaktadır. Teknoloji mağazaları, birçok bilişim donanım ve yazılım ürününü kullanıcı ile direk bir araya getirme konusunda oldukça önemli bir kanaldır. Kullanıcının ürünü ve rakiplerini aynı anda görmesi, dokunması, hissetmesi üçlemelerinin oluştuğu bu mağazalar için Türkiye'ye özel bir kampanya başlattık. Mağaza kasalarında, ellerinde Kaspersky kutuları ile sıra oluşturan kalabalık, kampanyanın daha ilk günden başarılı olduğunu bizlere gösterdi." dedi.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ