Ronaldo Villareal karşısında üçledi

  • Ana Sayfa
  • Ronaldo Villareal karşısında üçledi
Ronaldo Villareal karşısında üçledi
Real Madridi'in Portekizli yıldız oyuncusu 4-2 kazandıkları Villareal maçında üç gol atmayı başardı.Abone ol

İspanya La Liga'nın 18. hafta mücadelesinde Real Madrid Santiago Bernabeu Stadı'nda Villarreal'i 4-2 yendi. Maçın gollerini Real Madrid'den 10, 45+1. ve 79. dakikalarda Ronaldo ve 82. dakikada Kaka atarken, Villarreal'in gollerini 7. dakikada Cani Cricket çakmak ve 18. dakikada Ruben kaydetti.

Maça hızlı başlayan Villarreal Cani ile 7. dakikada öne geçerken, 3 dakika sonra Türk asıllı oyuncu Mesut Özil'in asistinde Ronaldo beraberlik golünü kaydetti. Maçın 18. dakikasında konuk ekip Villarreal Ruben ile bir kez daha öne geçerken, ilk yarının son sözünü duraklama dakikalarında Ronaldo söyledi.

MESUT ÖZİL 90 DAKİKA SAHADAYDI

Real Madrid'in Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil 90 dakika forma giyerken, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka maçın 70. dakikasında Albiol'ün yerine oyuna dahil oldu ve 82. dakikada takımının 4. golüne imza attı. Kaka bu golle yaklaşık 8 ay sonra golle buluştu. Villarreal karşısında 79. dakikada kendisinin ve takımının 3. golünü atan Portekizli yıldız Ronaldo hat-trick yaptı.

Jose Mourinho ise bu maçla birlikte 9 yıldır çalıştırdığı takımların başında 145 karşılaşmadır evinde kaybetmiyor.

Bu sonuçla Real Madrid puanını 47'ye yükseltirken, Villarreal 36 puanda kaldı. Haftaya Real Madrid Almeria deplasmanına çıkarken, Villarreal evinde Osasuna'yı konuk edecek.



Kategori : GÜNCEL