Mehmet Ağar suskunluğunu bozdu!

  • Ana Sayfa
  • Mehmet Ağar suskunluğunu bozdu!
Mehmet Ağar suskunluğunu bozdu!
Hizbullah lideri ve üyelerinin tahliyesinin ardından hakkındaki iddialarla gündeme gelen Mehmet Ağar ilk kez konuştuAbone ol

Eski Emniyet Genel Müdürü ve eski Adalet-İçişleri bakanlarından Mehmet Ağar, olay tahliyelerin ardından hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı. Hizbullah'a en büyük darbeyi kendilerinin vurduğunu söyleyen Ağar, "Hizbullahçıların tahliyesi en büyük yarayı ben de açtı" dedi.

Mehmet hair transplant turkey before and after Ağar, geçen hafta Habertürk'te kendisi hakkında yer alan ve Hizbullah uyarılarını hafife aldığını işaret eden gizli belgelerdeki iddiaları reddetti. Ağar ise iddialara ilişkin sorulara Susurluk davası sonuçlanmadan yanıt vermeme kararı aldı. Ağar, "Emniyet Teşkilatı'nın sorumluluk alanına giren il ve ilçelerde devletin Hizbullah'a ne desteği ne de herhangi bir ilişkisi söz konusudur. Size belge uçuranlar bunun da belgesini ulaştırabilir günün birinde. Doğrularmutlaka günyüzüne çıkacaktır" dedi.

Habertürk'ten Amberin Zaman'a konuşan Ağar, sorulara şu yanıtları verdi:

Son yıllarda Hizbullah' ın, sivil toplum kuruluşları, dergiler ve internetsiteleri üzerinden yeniden canlandığı ve kendisini yoğun aklama çaba içerisinde olduğu gözleniyor. Hizbullah terör örgütü yeniden tehdit haline gelebilir mi?

AĞAR: Tüm güvenlik ve istihbarat kurumları tarafından hassasiyetle takip edilen örgütün yeniden milletimize zarar verebilme imkânına kavuşacabileceğine inanmıyorum. Türkiye bugün Avrupa'nın en iyi istihbarat teşkilatına sahip. Bunun temelleri de bizim dönemimizde atıldı. Ne var ki Hizbullah her ne kadar faaliyetlerine legal zemine taşımış gözükse de yine de şiddet potansiyelini barındırıyor zira ideolojik yapısı bunu dayatıyor.



Kategori : GÜNCEL