Trabzonspor'un başarısının sırları

  • Ana Sayfa
  • Trabzonspor'un başarısının sırları
Trabzonspor'un başarısının sırları
Trabzonspor'un başarısının altında yatan nedenleri kulübün Sportif Direktörü Ünal Karaman anlattı.Abone ol

Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Ünal Karaman, başarının altında ekip ruhunun yattığını belirterek diğer takımlarla aralarındaki farkı şu sözlerle anlattı: "Birbirimizi seviyor, birbirimize inanıyoruz. Arkadaşlarımızın eksiklerini, hataları fosforlu kalem nı gidermek anlamında onlara destek veriyoruz."

Ünal Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde önde olmanın, futbolcuların sorumluluklarını artıracağını belirterek, ''Yaşayışlarına ona göre çekidüzen verecekler. İşlerinin zor olduğunun farkında olacaklar ama özgüvenlerini kaybetmeden işlerinin kendilerini ve giydikleri formayı yüceltmek olduğunu bilecekler'' diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında çok önemli maçlar oynayacaklarını ve her karşılaşmanın final havasında geçeceğini belirten Karaman, ''Biz uzun vadeli düşünmüyoruz. Kafamızda bitiş çizgisini önde bitirmek tabii ki var ama biz maçları hafta hafta değerlendiriyoruz. Şu an ligi bir kenara koyduk, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağımız Torku Şekerspor maçı, her şeyden önemli durumda. Kupada da sıkıntı yaşamamak adına önemli bir müsabaka. Kendimize olan güvenimiz sonsuz devam ediyor. Eksiklerimiz var ama bunları çok çalışarak aşacağız. İnşallah finalinde de mücadelemizin getirisi neyse, orayı kabulleneceğiz'' ifadelerini kullandı.

''ÖNEMLİ OLAN BÜYÜK KALABİLMEK''



Kategori : GÜNCEL