CHP'li Tekin'den Erdoğan'a tuhaf teklif

  • Ana Sayfa
  • CHP'li Tekin'den Erdoğan'a tuhaf teklif
CHP'li Tekin'den Erdoğan'a tuhaf teklif
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, siyasi gündeme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan'a ise öyle bir teklifte bulundu ki...Abone ol

İNTERNETHABER- Gazeteci Oktay Ekşi'nin CHP'ye üye olmasını eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den ilginç bir yanıt geldi. "İsteyen herkes CHP'ye üye olabilir" diyen Tekin, Başbakan Erdoğan'a "İstiyorsan seni de üye yapabiliriz" diye seslendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Başbakan Erdoğan’ın ucube olarak nitelendirdiği Kars’taki İnsanlık Anıtı’na K baskılı çakmak arşıyaka Belediyesi’nin sahip çıkması üzerine, “Alsınlar uygun yerlerine yerleştirsinler” sözüne tepki gösterdi.

Bu üslubun Başbakan’a yakışmadığını söyleyen Tekin, “İvedilikle doktora gitmeli. Şu üslup mahallede bir çocuk söylese kavga çıkarır” dedi.

Tekin aile sigortası kapsamında 2.5 milyon haneye verilecek 600 TL maaşın da kaynağını açıkladı.

Tekin, CNN Türk ve Habertürk'te katıldığı iki ayrı programda gündemdeki tartışmalı konuları değerlendirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın Kılıçdaroğlu için “Kamera kazası” yorumunu sert dille eleştiren Tekin şunları söyledi:

Başbakan'a tuhaf teklif! Gazeteci Oktay Ekşi'nin CHP'ye üye olmasını eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den ilginç bir yanıt geldi. "İsteyen herkes CHP'ye üye olabilir" diyen Tekin, Başbakan Erdoğan'a "İstiyorsan seni de üye yapabiliriz" diye seslendi. 

CHP'nin seçim öncesi kamuoyu tarafından tanınan birçok ismi milletvekili adayı yapacağı yönündeki haberleri değerlendiren Tekin, açık açık isim vermekten çekindi. Tekin, "Öncelikle illerde bölge insanının güvenini kazanan kişiler belirlenecek. Sporculardan sanatçılara herkese partimizin kapısı açık" dedi. Başbakan Erdoğan'ın geçen hafta söylediği, "Milletvekillerinin, bakanların ailelerine köşesinde haraketler yağdıran birine rozet taktılar" diye eleştirdiği CHP'nin Oktay Ekşi hamlesinin hatırlatılması üzerine ise Tekin, Başbakan'a CHP'ye üye ol! çağrısında bulundu. “Kılıçdaroğlu bu partinin insanı. Sen nereden geldin nereye gittin. Kaç parti değiştirdin. Bugün hangi noktadasın. Kültür bakanı CHP’de olsaydı, karşılık vermez miydi? Şimdi karşılık veremiyorsun.”



Kategori : POLİTİKA